Over

Muzikant achter het mengpaneel

Hallo, ik ben Stijn.

Als muziekfanaat heb ik van zowat alles wat meegepikt. In de eerste plaats als muzikant (gitaar, zang en wat drums) in meerdere bands, maar ook achter de schermen bij het organiseren van optredens, boekingen voor bands, stagehand, etc.

Opnames hebben me altijd geïnteresseerd en na jaren DIY opnames haalde ik in 2015 ook een diploma ‘muziekproductie en studiotechniek’.

Sindsdien heb ik stuk voor stuk gebouwd aan mijn eigen opnamestudio. Hier probeer ik het beste van analoge gear te combineren met het gemak van een digitale DAW.

Resultaat is een kwalitatief budgetvriendelijke studio in het hart van de Kempen, waar ik graag met je op zoek ga naar je eigen geluid en deze natuurlijk vastleg in de vorm van een leuke single, demo, EP of zelfs full CD.

over stijn opnamestudio muziekstudio
studio night porter logo

Muziekstudio in het hart van de Kempen

Studio Night Porter is buiten een knipoog naar ‘When your number isn’t up van Mark Lanegan’, vooral ook de filosofie van de opnamestudio.
Namelijk net zoals een nachtportier ten dienste staan van de artiest, de band, de muziek.

Een opnamestudio zou het meeste uit jouw nummers moeten halen en ik geloof dat werken in een ongedwongen sfeer, waar ook plaats is voor experiment, de beste omgeving is voor het opnemen van jouw muziek.