Avantone Pro Mixcubes

Night PorterGear

De Avantone Pro Mixcubes zijn de meest bekende ‘grot box’ speakers en voor een goede reden. Deze speakers worden niet zoals andere studio monitors gebruikt om een zo eerlijk mogelijk geluid te weergeven, maar eerder om te checken of je mix zich ook goed vertaald naar minder kwalitatieve speakers. Bij deze laatste wordt er vooral minder laag weergeven dan bij high-end studio monitors.

‘Grot box’ speakers

De zogenaamde ‘grot box’ speakers zijn een onmisbare stap om te zien of je mix ook goed vertaald naar minder kwalitatieve speakers zoals smartphones, tv’s, koptelefoon oortjes, laptops en andere kleine speakers.

Is de mix nog gebalanceerd, komt er genoeg laag door, overstuurt de mix niet? De Avantone Mixcubes geven je een goede algemene impressie van hoe je muziek klinkt door minder kwalitatieve speakers. Zo zijn we altijd zeker dat de mix super klinkt op eender welk systeem.

Niet zomaar een kleinere speaker

Gebaseerd op de oude 5C speakers gaan deze mixcubes een stapje verder. Zo kan je hiervoor niet eender welke andere kleinere speaker gebruiken.
De Auratone Pro mixcubes zorgen voor een duidelijk geluid bij de mid frequenties, zonder kwaliteitsproblemen qua cross-over of audio artefacten waar andere kleine speakers wel vaak mee kampen.

De mixcubes van Auratone zijn dus essentiƫle tweede referentie speakers om zeker te zijn dat jouw productie goed klinkt op alle soorten audiosystemen.

Avantone Pro Mixcubes