Fabfilter Mastering Plugins

Night PorterGear

Fabfilter plugin mastering pro-Q

De mastering bundel van Fabfilter is de nieuwste plugin aanvulling in de muziekstudio. Momenteel werk ik al met verschillende mastering-plugins van onder meer Universal Audio, Slate Digital en Waves. De Fabfilter bundel bestaat uit de Pro-L2 limiter, Pro-MB Multiband compressor en expander, Pro-Q3 Equaliser en Pro-C2 compressor.

De aanvulling van Fabfilter plugins werd voornamelijk gedaan om nog meer in detail te kunnen werken en om de producties nog beter af te werken naargelang het medium waar deze worden uitgebracht zoals streaming, YouTube of CD.

Zoals eerder vermeld kan je met de Fabfilter plugins nog dieper in de details duiken van het mastering proces. Ideaal om je producties naar het volgende niveau te tillen met de laatste kleine aanpassingen of voor grotere aanpassingen tijdens de mix zoals in onderstaand filmpje.

Fabfilter

.new gear#fabfilter #plugins

Slået op af Studio Night Porter i Søndag den 9. december 2018