Soundtoys

Night PorterGear

Sountoys-effectrack-plugins

Bij Studio Night Porter maken we gebruik van de volledige Soundtoys bundel, dus absoluut alle audio plugins van Soundtoys.
De meest bekende plugins van deze bundel zijn onder meer de Decapitator distortion, Echoboy delay & Little Alterboy pitch/formant shifter.

Decapitator

De Decapitator bevat 5 verschillende analoge gemoduleerde saturaties. Deze kunnen gaan van een lichte oversturing tot waanzinnige distortion, er is zelfs een ‘punish’ button.
Ideaal om warmte of punch toe te voegen aan de mix of om bepaalde elementen eruit te laten springen.

Sountoys-Decapitator
Sountoys Decapitator

Echoboy

Echoboy is een delay met analoge flavour en zowat onbeperkte mogelijkheden. Alles van een simpele slap delay tot ping-pong delay of ritmische effecten. Net zoals bij de Decapitator kan je ook kiezen uit verschillende gemoduleerde analoge units zoals de Echoplex, Memory Man of zelfs CE-1 chorus en Ampex ATR-102 tape machine.

Soundtoys-echoboy
Soundtoys Echoboy

Little Alterboy

Met de Little alterboy kan je vocals drastisch veranderen. Alles van een subtiel ‘koor effect’ tot robot voices of een gepitchde lead vocal. Leuk als duidelijk effect of subtiel voor het creëren van meer breedte in de vocals.

Little-AlterBoy-soundtoys
Soundtoys Little Alterboy

Freaky effects

De rest van de Sountoys plugins maken hun naam ook waar als ideale tools om heerlijk te experimenteren met effecten.

De 21 verschillende effecten werken dankzij de effectrack in combinatie met elkaar en geven je de mogelijkheid om totale nieuwe geluiden te creëren, ritmische effecten of gewoon meer impact en breedte aan de mix. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en leiden altijd tot interessante creatieve geluiden die jouw productie onderscheiden van de rest.

Sountoys-effectrack-plugins
Enkele van de andere Soundtoys plugins